II МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ "ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ"

"Інститут вищої кваліфікації, Київський національний торговельно-економічний університет та співорганізатори запрошують Вас до участі у II МІЖНАРОДНОМУ БІЗНЕС-ФОРУМІ "ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ", який відбудеться 27 березня 2009 року"...

Інформаційний лист 

ДО УВАГИ СЛУХАЧІВ ТА ПРЕТЕНДЕНТІВ НА НАВЧАННЯ!!!

В Інституті вищої кваліфікації 2 лютого 2009 року затвердженні "Правила прийому до Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету на 2009-2010 навчальний рік". 

    Консультації щодо подання документів та умов вступу надаються з понеділка по п'ятницю (з 9.00 до 17.30) та у суботу з 9.00 до 16.00.

Ми чекаємо на Вас та Ваших друзів! 

Семінар для працівників Міністерства економіки України "Ефективне ведення переговорів"

   В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ з 22 по 24 грудня 2008 року відбувся короткостроковий семінар з підвищення кваліфікації працівників Міністерства економіки України "Ефективне ведення переговорів". 

Cемінар-тренінг на тему "Організація та проведення ділових переговорів"

      Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ 28-29 листопада організував семінар-тренінг на тему "Організація та проведення ділових переговорів" в рамках проекту "Регіональне навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні" (Університет МакГілл, Канада). Серед учасників семінару (32 особи) були представники малого та середнього бізнесу з різних регіонів України, викладачі вузів, що входять до українського консорціуму університетів (Дніпропетровський національний університет, Східноукраїнський національний університет ім. Даля, Одеський державний економічний університет, Тернопільський національний економічний університет). 

Бизнес-образование как предмет экспорта и импорта образовательных услуг

 На минулому тижні представники Київського національного торговельно-економічного університету - ректор, д.е.н., професор, завідуючий кафедрою міжнародної економіки Мазаракі А.А., проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Сай В.М., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Притульська Н.В. та директор Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ Шклярук К. С. взяли участь у ХІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції "Бизнес-образование как предмет экспорта и импорта образовательных услуг", яку проводила Російська асоціація бізнес освіти (РАБО).