Семінар з кондитерського мистецтва

    Інститут вищої кваліфікації спільно з кафедрою технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ 10-13 листопада організував семінар з кондитерського мистецтва. 
  Майстер-класи на семінарі провів Крістіан Форе - член Кулінарної Академії Франції, Директор з операцій та міжнародний Виконавчий Шеф Cordon Bleu. У роботі семінару взяли участь фахівці ЗАТ "Президент - готелю", ресторану "Русь", спеціалісти ресторанного бізнесу м. Києва, м. Харкова та інші. Семінар надав можливість учасникам підвищити свою професійну майстерність, ознайомив з новими технологіями та використанням сучасної сировини. По закінченню навчання учасники семінару отримали сертифікати Cordon Bleu.
Державні службовці підвищують кваліфікацію.
    Протягом першої половини листопада 2008 р. в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ підвищили кваліфікацію - 200 державних службовців за професійними програмами з напряму "Державне управління" та тематичними короткотерміновими семінарами: працівники Міністерства економіки України, ГоловКРУ України, Пенсійного фонду України, Державного казначейства України. 
    Для навчання працівників Міністерства економіки України були залученні провідні викладачі кафедр університету: міжнародної економіки, економічної теорії та конкурентної політики, банківської справи, фінансів, комерційного права та ін.
    

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.