Майстер-клас «Традиції приготування та оформлення страв японської кухні»

 
      Вдруге Товариство «Морський Дім» – офіційний представник Японської Об'єднаної Асоціації Суші Експертів (AJSA) і корпорації «Yamasa Corporation» у співпраці з Інститутом вищої кваліфікації та кафедрою технології і організації ресторанного господарства проводить в університеті майстер-клас із приготування страв японської кухні. 
 

Навчання державних службовців в Інституті вищої кваліфікації

   11 – 22 червня 2012 року в Інституті вищої кваліфікації пройшло навчання з підвищення кваліфікації працівників органів Державної казначейської служби України за напрямом «Державне управління». Тридцять державних службовців отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка. Навчання пройшло на високому рівні, про що свідчать результати анкетування слухачів.

Підсумкове засідання вченої ради ІВК КНТЕУ в 2011-2012 навчальному році

 

   7 червня 2012 року відбулося останнє в нинішньому навчальному році засідання вченої ради Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ, на якому були розглянуті питання щодо підсумків роботи інституту за всіма видами діяльності, зокрема: навчальної, організаційної та наукової роботи як викладачів, так і слухачів та планування роботи на 2012-2013 навчальний рік: затвердження графіка навчального процесу для слухачів ІВК, складу науково-педагогічного персоналу й пропозицій ІВК щодо формування зведеного плану проведення міжнародних, всеукраїнських та вузівських науково-практичних конференцій, круглих столів КНТЕУ.

В ІВК КНТЕУ відбувся 11-й випуск магістрів та 13-й - спеціалістів

 
30 травня 2012 року в актовій залі навчального корпусу «Д» відбулося урочисте вручення 159 дипломів: магістрам, у т.ч. магістрам із бізнес-адміністрування, та спеціалістам, які навчалися в ІВК КНТЕУ.

Навчання державних службовців в Інституті вищої кваліфікації

22 – 24 травня 2012 року в Інституті вищої кваліфікації відбувся короткотерміновий семінар «Запровадження внутрішнього аудиту в органах Державної казначейської служби України». Всі слухачі  отримали сертифікати. Робота семінару пройшла на високому рівні.

Програма перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива"


    23 березня 2012 року в Інституті вищої кваліфікації пройшло тестування та співбесіда з претендентами на навчання за Програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива". Серед претендентів - представники малого і середнього бізнесу м. Києва, м. Севастополя, Вінницької, Кіровоградської та Рівненської областей.

Докладніше 

Відкриття програми Twinning у 2012 році

    Директор Інституту вищої кваліфікації, к.е.н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету К.С.Шклярук та к.ю.н., доцент кафедри комерційного права університетуН.А.Мазаракі 23 березня 2012 року взяли участь у конференції з нагоди відкриття проекту Twinning "Підтримка розвитку державної служби в України", що проходила в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби.

Докладніше 
Фотогалерея...  

Участь представників Інституту вищої кваліфікації в семінарі у рамках road-show "СНД: партнерство в інноваціях"

    12 березня 2012 року в Києві відбувся семінар у рамках road-show "СНД: партнерство в інноваціях", на який було запрошено і представників КНТЕУ. Організатори заходу: Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, МІЦНТ СНД, Об’єднаний інститут ядерних досліджень (ОІЯД) за підтримки Міждержавного фонду гуманітарного співробітництва держав-учасниць СНД. Семінар був спрямований на обмін практичним досвідом та безпосереднє спілкування представників провідних інноваційних компаній і наукових центрів СНД. Мета цього діалогу - пошук партнерів та досягнення з ними попередніх домовленостей щодо майбутнього співробітництва.

Докладніше