Зустріч делегації спонсорів Програмного Бюро InWent (Німеччина) з представниками КНТЕУ

    23 вересня 2009 року відбулася зустріч делегації спонсорів Програмного Бюро InWent (Німеччина) з представниками КНТЕУ у рамках реалізації Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива", яку з 2005 року реалізує Інститут вищої кваліфікації. В склад делегації входили голови та члени правлінь великих німецьких підприємств, представники політичних кіл, промислових союзів, фондів та сфери освіти Німеччини.

Третій випуск МВА

В Інституті вищої кваліфікації 26 червня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам, які навчалися у Центрі бізнес-освіти та здобули освіту за програмами МВА

Випуск 2009

В Інституті вищої кваліфікації 17 та 30 червня 2009 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам, які навчалися в Центрі післядипломної освіти та магістерських програм, здобуваючи другу вищу освіту.

Семінар для викладачів «Новітні технології викладання: викладач-бізнес- консультант» в Інституті вищої кваліфікації

    В Інституті вищої кваліфікації 18-19 червня відбувся семінар для викладачів
«Новітні технології викладання:  викладач –  бізнес-консультант».  

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИПУСК слухачів Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва „Українська ініціатива” напрям „Менеджмент організацій”

   В Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-
економічного університету 18  червня 2009  р.  відбулося урочисте вручення
дипломів слухачам Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери
підприємництва „Українська ініціатива”. 

ОВИЙ ФОРМАТ ПРОГРАМИ ПЕРЕПІДГОТОВКИ УПРАВЛІНСЬКИХ КАДРІВ ДЛЯ СФЕРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА

   Програми перепідготовки в Україні адаптуються в умовах сьогодення під потреби українських управлінців,  а саме:  якісні,  скорочені і сконцентровані форми перепідготовки керівників підприємств, їх заступників, а також топ-менеджерів.  
   Університет з вересня 2009  р.  запроваджує новий формат Програми
перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва –  тримісячний курс, який складається з трьох модулів: 

До уваги слухачів та претендентів на навчання в Інституту вищої кваліфікації!

     Слухачам, що навчаються за магістерськими програмами "Маркетинг" та "Менеджмент організацій" і бажають підвищити рівень професійного використання англійської мови, додатково пропонуються факультативи з поглибленого вивчення ряду дисциплін англійською мовою,

Міжнародне співробітництво Інституту вищої кваліфікації, кафедри менеджменту КНТЕУ та ESCP-EAP Європейської школи менеджменту

У рамках співпраці з ESCP-EAP Європейською школою менеджменту, м. Берлін, Німеччина 20-25 травня проведено навчальний модуль "Економічна теорія для менеджерів" та семінар "Бізнес в Україні". 

Міжнародна наукова конференція "Співпраця університетів і бізнесу: навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні" 23-24 квітня 2009 р.

 Інститутом вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету на стадії завершення україно-канадського проекту “Регіональне навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні”, спільно з Університетом МакГілл (м. Монреаль, Канада) 23-24 квітня 2009 р.проведено Міжнародну наукову конференцію “Співпраця університетів і бізнесу: навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні”.

ІІ Міжнародний бізнес-форум «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ» підсумки

    27 березня 2009 року Київським національним торговельно-економічним університетом, Інститутом вищої кваліфікації КНТЕУ спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерством освіти і науки України, Міністерством промислової політики України, Інститутом економіки і прогнозування НАН України, Торговим відділом Посольства В’єтнаму в Україні, Державною академією статистики, обліку та аудиту Держкомстату України, Державним інститутом інтелектуальної власності, Державним агентством України з інвестицій та інновацій, Українською асоціацією бізнес-інкубаторів та інноваційних центрів, Компанією Нокіа Сіменс Нет Воркс Україна проведено ІІ Міжнародний бізнес-форум „Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні”.

Cемінар-тренінг на тему "Управління конкурентоспроможністю підприємств готельного бізнесу"

   Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ 25-27 лютого 2009 р., в рамках проекту "Регіональне навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні" (Університет МакГілл, Канада), провів семінар-тренінг на тему "Управління конкурентоспроможністю підприємств готельного бізнесу".