Cемінар-тренінг на тему "Організація та проведення ділових переговорів"

      Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ 28-29 листопада організував семінар-тренінг на тему "Організація та проведення ділових переговорів" в рамках проекту "Регіональне навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні" (Університет МакГілл, Канада). Серед учасників семінару (32 особи) були представники малого та середнього бізнесу з різних регіонів України, викладачі вузів, що входять до українського консорціуму університетів (Дніпропетровський національний університет, Східноукраїнський національний університет ім. Даля, Одеський державний економічний університет, Тернопільський національний економічний університет). 
     Семінар провели - к.е.н., доценти кафедри маркетингу та реклами КНТЕУ Мельникович О.М. та Бучацька І.О., а також веб-координатор проекту Раафат Саад, м. Монреаль, Канада.
    Семінар надав можливість учасникам підвищити свою професійну майстерність у веденні ділових переговорів, розширив діапазон можливостей, ознайомив з особливостями проведення особистого продажу як різновиду ділових переговорів. Слухачі тренінгу взяли участь у рольових іграх, які дали можливість ознайомитись із вербальними та невербальними видами комунікацій.
 
    По закінченні навчання учасники семінару отримали сертифікати.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.