Навчання спеціалістів Рахункової палати України, Міністерства фінансів України та інших органів виконавчої влади в ІВК КНТЕУ.

    На минулому тижні в рамках Договору між Київським національним торговельно-економічним університетом та Рахунковою палатою України з 10 по 21 жовтня 2011 року в Інституті вищої кваліфікації відбулося підвищення кваліфікації 13 працівників центрального апарату Рахункової палати за професійною програмою "Аудит державних фінансів ".

Докладніше...

Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ на першому місці у сегменті бізнес-освіти Business 2 Business

     B журналі "Рейтинг ТОП-100. Рішення для бізнесу" опубліковано моніторинг ринку бізнес-освіти, який спільно з провідними українськими експертами здійснив Дослідницький центр "Рейтинг ТОП-100" (Українська Інвестиційна Газета). За підсумками огляду в дослідженні представлені більше 10-ти провідних бізнес-шкіл та ВУЗів, серед них й Інститут вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету (ІВК КНТЕУ), який відповідно до критеріїв дослідження займає лідируючі позиції та визнається надійним партнером для бізнесу, що підтверджується отриманим сертифікатом. Результати цього дослідження допоможуть керівникам провідних компаній визначитися з вибором партнерів і пошуком нових замовників.

П’ятий випуск міжнародної україно-німецької програми МВА "Європейський менеджмент - СеМВА"

  11 жовтня 2011 року в Інституті вищої кваліфікації відбулося вручення диплома випускнику україно-німецької програми МВА "Європейський менеджмент - СеМВА" Батюті Євгену Івановичу.
    Вітаємо Євгена із отриманням двох дипломів - міжнародного зразка ESCP Europe Європейської школи менеджменту (м. Берлін) із присвоєнням академічного ступеня магістра із бізнес-адміністрування та диплома державного зразка Київського національного торговельно-економічного університету із присвоєнням кваліфікації магістра із бізнес-адміністрування.

Інтеграція бізнес-освіти і бізнесу - вирішення кадрових потреб у сфері маркетингу та реклами

 
      29 вересня 2011 року представники Інституту вищої кваліфікації взяли участь у "Першій (установчій) Всеукраїнській конференції завідувачів кафедрами маркетингу, реклами та споріднених дисциплін", яку спільно зі Спілкою рекламістів України організувала і провела кафедра маркетингу та реклами Київського національного торговельно-економічного університету. 

Участь Інституту вищої кваліфікації у міжнародній виставці реклами, маркетингу та мас-медіа REX 2011

    27 вересня 2011 року у столичному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбулось відкриття п’ятнадцятої міжнародної виставки реклами, маркетингу та мас-медіа REX 2011 і п’ятої міжнародної виставки технологій, обладнання та матеріалів для виробництва реклами T-REX 2011.

Докладніше...

 

Міністерство фінансів України - новий замовник освітніх послуг ІВК КНТЕУ

   Відповідно до Договору між Київським національним торговельно-економічним університетом та Міністерством фінансів України від 01.08.2011 року № 241, в Інституті вищої кваліфікації вперше проходить підвищення кваліфікації спеціалістів центрального апарату Міністерства фінансів України за напрямом "Державне управління".

 

Організаційні збори слухачів першого року навчання за програмами другої вищої освіти

    В Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету 21 та 22 вересня 2011 р. відбулися зустрічі слухачів першого року навчання з адміністрацією ІВК. 

Захист магістерської роботи за міжнародною освітньою програмою "Європейський менеджмент - СеМВА"

    У рамках реалізації міжнародного проекту спільно з ESCP Europe Європейською школою менеджменту (м. Берлін), 23.09.2011 р. в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся захист магістерської роботи за програмою "Європейський менеджмент - СеМВА". 

Соціально активна громадська позиція Інституту вищої кваліфікації

    22 вересня 2011 року відбулися публічні дебати на актуальну та досить гостру для сьогодення тему "Еміграція висококваліфікованих кадрів є корисною для економіки України", організатором яких у партнерстві з британською компанією Intelligence Squared виступив Фонд "Ефективне управління". Це вже шістнадцяті за ліком публічні дебати у форматі "Оксфордського клубу".