Важко у навчанні – легко в бою

В липні цього року до кола замовників Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету приєдналося Міністерство оборони України.
Так, навчання за програмою «Державні закупівлі» пройшли працівники Служби внутрішнього аудиту Збройних Сил України з п’яти областей України (Київська, Чернігівська, Вінницька, Одеська та Івано-Франківська).
Враховуючи те, що на цей раз слухачами були не члени комітету з конкурсних торгів, які виступають замовниками або учасниками процесу державних закупівель, а особи, які піклуються про прозорість та якість його здійснення, працівники інституту у співпраці з тренерами-практиками адаптували програму та навчально-методичний матеріал відповідно до контроль-ревізійної специфіки.
Протягом п’яти днів слухачі мали змогу, крім передбачених програмою лекційно-практичних занять, отримати індивідуальні консультації щодо різноманітних аспектів державних закупівель, у тому числі особливостей застосування нової редакції Закону.
Результати традиційного анкетування свідчать про те, що усі слухачі підвищили власний професійний рівень, обмінялися досвідом з колегами та зацікавилися у подальшій самоосвіті, а деякі з них навіть виявили бажання отримати другу вищу освіту в ІВК КНТЕУ.
Адміністрація інституту зичить слухачам успіхів у здійсненні професійної діяльності, миру та злагоди, а також висловлює готовність до подальшої співпраці. 
      
 
  Протягом навчання слухачі активно цікавилися іншими послугами ІВК.      
 
 
 
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.