В ІВК КНТЕУ відбувся 11-й випуск магістрів та 13-й - спеціалістів

 
30 травня 2012 року в актовій залі навчального корпусу «Д» відбулося урочисте вручення 159 дипломів: магістрам, у т.ч. магістрам із бізнес-адміністрування, та спеціалістам, які навчалися в ІВК КНТЕУ.
  До випускників із щирими привітаннями звернулась проректор з наукової та навчально-методичної роботи Притульська Наталія Володимирівна та побажала ніколи не втрачати енергійності, не зупинятися перед труднощами і не припиняти навчатись, поповнюючи свій багаж новими знаннями; творчих успіхів, нових досягнень, які б стали віхами на професійному і життєвому шляху кожного.
    Також пролунали теплі слова від директора Інституту вищої кваліфікації, адміністратора програм МВА Шклярук Катерини Семенівни, завідувача кафедри економіки підприємництва та наукового керівника програми МВА «Фінансовий менеджмент» Лігоненко Лариси Олександрівни, заступника завідувача кафедри бухгалтерського обліку Мазіної Олександри Іванівни, завідувача кафедри банківської справи Шульги Наталії Петрівни, а також завідувача кафедри економіки, менеджменту та маркетингу ІВК Чаюн Ірини Олександрівни.
   Дипломи державного зразка магістрів із бізнес-адміністрування отримали випускники програми МВА "Фінансовий менеджмент», двоє з яких (Підкамінна Оксана і Рум’янцев Олексій) – з відзнакою. Від імені групи пролунали слова вдячності, з якими виступив випускник програми, заступник голови правління Страхової компанії «Український страховий дім» – Рум’янцев Олексій.
Дипломи магістрів та спеціалістів КНТЕУ також було вручено випускникам  спеціальностей: «Економіка підприємства», «Менеджмент організацій», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Облік і аудит», «Фінанси», «Правознавство». Серед них слід відмітити випускників, які отримали дипломи з відзнакою: Черняховського Юрія Яновича,  Левковець Діану Дмитрівну, Цепкалову Тетяну Анатоліївну, Смішко Жанну Григорівну.
Роботу колективу інституту та професорсько-викладацького складу на високому рівні відзначили як випускники, так і керівництво університету.
 Щороку Інститут вищої кваліфікації випускає біля 200 дипломованих фахівців: магістрів, спеціалістів та бакалаврів. Це свідчить про досить стабільний попит на отримання другої освіти, перепідготовку або підвищення власної компетенції.
    Високий рівень професіоналізму викладацького складу та рівень організації навчального процесу завжди залишається головним орієнтиром, коли встає питання вибору навчального закладу.     Колектив інституту, у свою чергу, досить велику увагу приділяє відповідності вимогам сьогодення. Важливо й те, що Інститут вищої кваліфікації, як структурний підрозділ КНТЕУ, був і залишається одним із центрів підготовки еліти бізнесу та державного управління українського суспільства.
 

Запрошуємо приєднатися до тих, хто вже вирішив питання свого майбутнього, хто вже залишив свої прізвища на сторінках літопису Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ. Будемо Вам раді!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.