Шістнадцятий випуск магістрів

    13 березня 2015 рокув Інституті вищої кваліфікаціївідбулося урочисте вручення  дипломів магістрам, які навчалися в ІВК КНТЕУ за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

 
    13 березня в ІВК відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування», спеціалізацією «Менеджмент організацій на ринку товарів та послуг». Більшість випускників рік тому отримали в ІВК диплом бакалавра та, не зупинившись на досягнутому, продовжили своє навчання за освітнім рівнем «магістр».
    Шклярук Катерина Семенівна – директор ІВК, - щиро привітала випускників і побажала не зупинятись перед труднощами,  не втрачаючи енергійності та бажання навчатись протягом усього життя. Крім того - творчих успіхів, нових досягнень, які б стали віхами на професійному і життєвому шляху кожного.
     Теплі слова пролунали й від завідувача кафедри менеджменту Бая Сергія Івановича, який дуже тепло згадав години спілкування зі слухачами.
     Випускники, у свою чергу, висловили щиру вдячність за надану їм можливість навчатись ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу, викладачам та всім, хто організовував їх навчання.
     Сподіваємося, що роки проведені у Київському національному торговельно-економічному університеті відіб’ються у спогадах, тепер колишніх, слухачів виключно приємними враженнями, а студентське життя якомога найдовше подовжить відчуття молодості та впевненості у майбутньому.
Від щирого серця бажаємо нашим випускникам успіхів, подальшого кар’єрного зростання, особистого щастя та всього найкращого!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.