Підсумкове засідання вченої ради ІВК КНТЕУ в 2011-2012 навчальному році

 

   7 червня 2012 року відбулося останнє в нинішньому навчальному році засідання вченої ради Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ, на якому були розглянуті питання щодо підсумків роботи інституту за всіма видами діяльності, зокрема: навчальної, організаційної та наукової роботи як викладачів, так і слухачів та планування роботи на 2012-2013 навчальний рік: затвердження графіка навчального процесу для слухачів ІВК, складу науково-педагогічного персоналу й пропозицій ІВК щодо формування зведеного плану проведення міжнародних, всеукраїнських та вузівських науково-практичних конференцій, круглих столів КНТЕУ.

  Заслухавши доповідь директора ІВК Шклярук К.С. «Про підсумки роботи ІВК у 2011/2012  навчальному році»,  проректором із наукової та навчально-методичної роботи Притульською Н.В.  відзначено вагомий внесок Інституту в розвиток університету й акцентовано особливу увагу на пропозиціях ІВК щодо розширення партнерських зв’язків як зі співробітниками інституту, так і з науковими керівниками шляхом залучення до співпраці та наукової роботи магістрантів і випускників минулих років. 

   За результатами роботи вченої ради всі питання були схвалені.Особливо жваво обговорювалися результати роботи Державних екзаменаційних комісій і наукової роботи слухачів, як результат, однією з головних тез визнано посилення контролю з боку наукових керівників щодо дотримання вимог під час написання магістерських дипломних робіт, якості виступів та роздаткового матеріалу.

 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.