Майстер-клас "Секрети приготування страв у стилі Нобу"

    Майстер-класи проходили під керівництвом пана Танігучі Акіхіро - професійного шеф-кухаря, майстра японської кухні, довіреної особи пана Нобу Матсухіса. Танігучі Акіхіро здобув освіту в найпрестижнішому кулінарному навчальному закладі Японії, працював в одному з найвідоміших ресторанів країни Висхідного сонця. Обіймав позиції шеф-кухаря в ресторанах Nobu Milan в Італії, Nobu Mykonos на грецьких островах, Nobu Saint-Moritz в Швейцарії і сьогодні працює в ресторані Nobu Moscow.
     Nobu - це найвідоміша в світі мережа ресторанів інноваційної японської кухні, яка вдало поєднує розважальну та кулінарну сфери, заснована ще в 1994 р. шеф-кухарем Нобу Матсухіса й актором Робертом де Ніро. Мережа входить у топ 50 кращих ресторанів світу, її заклади багато разів отримували зірку Michelin. На сьогоднішній день мережа нараховує 25 ресторанів в 21 місті світу.
    Нобу Матсухіса - професійний шеф-кухар, віртуоз, гуру японської кухні, що входить до числа селебріті-шефів. Головний секрет успіху його ресторанів полягає в несподіваному об'єднанні кулінарних традицій Японії та сучасної ф'южн-кухні, а також у дивовижній простоті страв і бездоганній якості продуктів.
    Учасники майстер-класу ознайомились із таємницями неповторної кулінарної культури, унікальними техніками приготування страв традиційної японської і ф'южн-кухні, мистецтвом їх прикраси, а також секретом всесвітньої популярності ресторанів Нобу. 
    Рецепти, які демонструвалися на майстер-класах, створені під керівництвом Нобу Матсухіса й були запропоновані для дегустації учасникам. 
    Сподіваємося, що проведені заходи стануть підґрунтям плідної та довготривалої співпраці університету з рестораном.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.