Майстер-клас «Традиції приготування та оформлення страв японської кухні»

 
      Вдруге Товариство «Морський Дім» – офіційний представник Японської Об'єднаної Асоціації Суші Експертів (AJSA) і корпорації «Yamasa Corporation» у співпраці з Інститутом вищої кваліфікації та кафедрою технології і організації ресторанного господарства проводить в університеті майстер-клас із приготування страв японської кухні. 
 
    Близько 40 професійних шеф-кухарів 25 липня 2012 р. відвідали майстер-клас «Традиції приготування та оформлення страв японської кухні», який відбувся під керівництвом пана Masayoshi Kazato (Масайоши Казато) – директора Японської Об'єднаної Асоціації Суші Експертів (AJSA) і пана Hirotoshi Ogawa (Хіротоши Огава) – майстра японської кухні, високопрофесійного викладача AJSA.
    Хіротоши Огава закінчив престижний кулінарний інститут Tsuji (Цудзі), обіймав посаду шеф-кухаря в ресторанах преміум-класу в Японії. Довгий час працював за межами Японії. Об'єднав техніки приготування традиційних і фьюжн суші, завдяки чому є улюбленим суші-шефом багатьох зірок Голлівуду. Власник відомого японського ресторану «Ogawa Zushi», на сьогоднішній день є одним із найпопулярніших суші-шефів у Японії.
  Відвідувачі майстер-класу мали можливість удосконалити техніку приготування рису, ознайомитися зі способами вишуканої нарізки риби, художнім оформленням і сервіровкою страв, а також дізнатися особливі рецепти приготування гарячих страв із використанням соусів «Teriyaki Soya Sauce», «Sweet Soya Sauce» та спеціальних японських соусів на основі соєвого соусу.
  А найкращі 20 шеф-кухарів наступного дня продемонстрували набуті знання та навички шляхом проходження атестації, а також отримали сертифікати асоціації про підвищення кваліфікації і присвоєння відповідного класу.
  Тож, сподівання на плідну співпрацю виправдані. Чекаємо на нові зустрічі та кулінарні шедеври від митців асоціації.
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.