Державне замовлення НАДС

Інститутом вищої кваліфікації завершено виконання державного замовлення Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) у 2023 році щодо підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
 
Цього року реалізовано такі загальні короткострокові програми: «Управління змінами», «Запобігання корупції», «Комунікація та взаємодія», «Прийняття ефективних рішень в умовах змін», «Цифрова грамотність державних службовців», навчання за якими пройшли 648 державних службовців категорій Б та В.

 

Дякуємо викладачам, які на високому професійному рівні представляли університет:

  • Івасину Олександру Романовичу – кандидату юридичних наук, доценту кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права ДТЕУ;
  • Миколайчук Ірині Павлівні – кандидату економічних наук, доценту кафедри менеджменту ДТЕУ;
  • Олексюк Лілії Віталіївні – кандидату наук з державного управління, позаштатному консультанту Комітету ВРУ з питань цифрової трансформації, голові Всеукраїнської асоціації «Інформаційна безпека та інформаційні технології»;
  • Орловій Наталії Сергіївні – доктору наук з державного управління, професору, сертифікованому тренеру;
  • Чумаковій Ганні Володимирівні - кандидату наук з державного управління, голові ГО «Територіальні ініціативи».

Набір на програми здійснювався шляхом електронної реєстрації учасників через Портал управління знаннями НАДС. Портал також публічно відображає оцінювання учасниками результатів проходження навчання, відповідно до якого усі програми ІВК ДТЕУ та викладацький склад мають найвищий рейтинг.

Завершивши черговий етап співпраці з НАДС, Інститут вищої кваліфікації, орієнтуючись на пріоритетні напрями професійного навчання державних службовців, готує пакет нових програм для їх запровадження у 2024 році.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.