Семінар з питань запобігання корупції

Відповідно до Державного контракту із Національним агентством України з питань державної служби Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ розпочав проведення низки семінарів з питань запобігання корупції. Перші слухачі – працівники Державної казначейської служби України в Київській області.

Підвищення кваліфікації в Апараті Верховної Ради України

Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ 9 жовтня 2018 року розпочав підвищення кваліфікації державних службовців – працівників Апарату Верховної Ради України за професійною програмою підвищення кваліфікації у галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

Навчання студентів ІВК КНТЕУ в USGM (Італія, Рим)

Перші студенти програми подвійного дипломування «Міжнародне бізнес-адміністрування», що реалізується спільно з Університетом імені Гульєльмо Марконі (USGM), розпочали 2-й етап навчання за дистанційною формою у цьому університеті.
 

Керівництво та лідерство в стратегічному менеджменті

В Інституті вищої кваліфікації 11 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів програм «Бізнес-адміністрування» та «Міжнародне бізнес-адміністрування» із Prof. Key West University (USA) Наталією Ракшею, яка до 2014 року обіймала посаду доцента кафедри менеджменту КНТЕУ, була одним із провідних викладачів програм МБА ІВК КНТЕУ.

Семінар для фахівців ГУ Держпродспоживслужби в Київській області

 
Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ26 липня 2018 року організував проведення чергового семінару з питань запобігання корупції для 50 фахівців ГУ Держпродспоживслужби в Київській області.
Лектор: Івасин Олександр Романович – канд. юрид. наук, начальник юридичного відділу КНТЕУ.

Захист випускних кваліфікаційних робіт студентів спеціальності «Правознавство» спеціалізації "Комерціійне право"

14 червня в Школі практикуючого юриста (ауд. М 300) відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ спеціальності «Правознавство» спеціалізації «Комерційне право».
 

Навчання з публічних закупівель

З метою навчання та підвищення кваліфікації осіб, які здійснюють публічні закупівлі чи беруть у них участь, Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ з 13 по 15 червня 2018 року провів відповідні семінари для замовників та учасників торгів.

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

У зв’язку з реформуванням системи бухгалтерського обліку в державному секторі та відповідно до договору між Київським національним торговельно-економічним університетом та Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ здійснив підвищення кваліфікації головних бухгалтерів за програмою тематичного короткострокового семінару «Облік в бюджетних установах».

Лекція для працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України

25 травня 2018 року у залі засідань Урядових комітетів для працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України відбулася лекція на тему: «Конфлікт інтересів. Фінансовий моніторинг». Лектор: Івасин Олександр Романович – канд. юрид. наук, начальник юридичного відділу КНТЕУ.

Дегустаційна оцінка харчових продуктів

На замовлення ТОВ «ВОГ КАФЕ» Сидоренко Олена Володимирівна – д.техн.н., професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ, відомий експерт з якості та безпечності товарів, 24-25 травня 2018 року провела семінар на тему: «Дегустаційна оцінка харчових продуктів».