XIІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні"

Програма XІІ Міжнародного бізнес-форуму

У Київському національному торговельно-економічному університеті 22 березня 2019 року відбувся XІІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні", організатором якого виступив Інститут вищої кваліфікації спільно із представниками 2-х профільних кафедр ФЕМП – кафедри менеджменту і кафедри економіки та фінансів підприємства.

Захист випускних кваліфікаційних робіт студентами спеціальності «Правознавство»

18 та 21 лютого в Школі практикуючого юриста (ауд. М 300) відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ спеціальності «Правознавство» («Фінансове право» та «Комерційне право»).

       
      
 

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ 2018

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся 26 грудня 2018 року в конференц-залі університету (А-227).
Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна поздоровила випускників з тим, що черговий крок у своєму житті вони пройшли успішно та побажала, щоб радість життя ніколи не зраджувала, щоб розуміли, що вчитися потрібно і в подальшому, тим більше, що випускники КНТЕУ ніколи не полишають навчання, а також передала вітання від ректора КНТЕУ Мазаракі Анатолія Антоновича. Наталія Володимирівна висловила надію, що у випускників залишаться теплі спогади про роки навчання та запросила всіх на День університету.

Атестація магістрів

З 27 листопада по 19 грудня в Інституті проходили засідання екзаменаційних комісій із захисту випускних кваліфікаційних робіт студентами, які здобували другу вищу освіту за освітнім ступенем  «магістр».
Всього комісіям було представлено 47 робіт студентів спеціальностей: "Менеджмент" («Бізнес-адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Готельний і ресторанний менеджмент"), "Облік і оподаткування", "Економіка" («Економіка підприємства»), "Маркетинг" («Рекламний бізнес») і "Фінанси, банківська справа та страхування" («Фінансове посередництво»).

Випуск слухачів в Апараті Верховної Ради України

Протягом жовтня-грудня 2018 року Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ реалізовував професійну програму підвищення кваліфікації у галузі знань “Публічне управління та адміністрування” для працівників Апарату Верховної Ради, які працюють в Апараті перший рік. А 13 грудня відбулося урочисте вручення слухачам свідоцтв про підвищення кваліфікації.

Цикл лекцій для працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України

 
У Секретаріаті Кабінету Міністрів України завершився цикл лекцій з питань запобігання корупції, організовані Інститутом вищої кваліфікації в рамках договору між Секретаріатом КМУ та КНТЕУ.

Семінари з юридичних питань

В Інституті вищої кваліфікації 16 листопада 2018 року відбувся семінар «Судовий процес (ГПК, ЦПК, КАС): стратегії та тактики» для представників відділів з загальноправової, претензійно-позивної роботи та стягнення заборгованості КП «Київтеплоенерго».

Тренінг для працівників Держатомрегулювання

В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ 14-15 листопада 2018 року відбувся тренінг для  працівників Державної інспекції ядерного регулювання України на тему: «Аналітичні документи для впровадження управлінських рішень: практика підготовки».

Новий замовник - Київтеплоенерго

В Інституті вищої кваліфікації відбувся семінар за програмою «Публічні закупівлі» на замовлення КП «Київтеплоенерго».

У заході 6-7 листопада 2018 року взяли участь 17 представників замовника  – спеціалістів з питань організації та здійснення публічних закупівель.

Навчання фахівців

 
В Інституті вищої кваліфікації 25 – 26 жовтня 2018 року відбувся черговий семінар за програмою «Публічні закупівлі».