Участь ІВК у ярмарку вакансій

      29.11.12 року представник Інституту взяв участь у ярмарку вакансій, який проходив в КНТЕУ, на якому ІВК представив свої освітні програми для учасників та відвідувачів. Участь у ярмарку дозволила ІВК КНТЕУ ще раз заявити про себе та поповнити базу даних потенційних претендентів на навчання за програмами МВА та магістерськими програмами. Свої відкриті вакансії представили менеджери по персоналу таких відомих компаній, як: ProCreditBank, Pricewaterhouse CooperLLC, Procter& Gamble, Ernst& Young, FoxMart, Лакталіс Україна, GlobalBilgi, AdidasUkraine, Mazarsта інші.

Соціальна відповідальність бізнесу, як запорука успішного підприємництва

    
 12 листопада в Інституті вищої кваліфікації відбулася зустріч слухачів Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва із представниками Ради молодих підприємців України.

Бізнес-освіта та бізнес-школа 2020

 
     Минулого тижня пройшла ХVІ Міжнародна науково-практична конференція «Бізнес-освіта та бізнес-школа 2020: нові тенденції, моделі, можливості», яку провела Російська асоціація бізнес-освіти (РАБО) для членів своєї організації.

Співпраця університетів і бізнесу: реалії та перспективи

     8 листопада 2012 року представники університету й інституту взяли участь у засіданні круглого столу на тему «Співпраця університетів і бізнесу: реалії та перспективи», який проходив у Торгово-промисловій палаті України.  Організатори заходу: Комітет підприємців малого та середнього бізнесу при ТПП України, Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України і Всеукраїнська асоціація роботодавців.

«Молодий підприємець року» 24 жовтня 2012 року

      24 жовтня 2012 року  у конференц-залі Торгово-промислової палати України відбулося урочисте вручення премій переможцям десятого всеукраїнського конкурсу «Молодий підприємець року», одним із партнерів якого є ІВК КНТЕУ.

Організаційні збори слухачів (магістри, бакалаври) набору 2012 року

    В Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету(ІВК КНТЕУ) 25 вересня 2012 р. відбулися зустрічі слухачів першого року навчання з адміністрацією ІВК.

Семінар «Актуальний стан та перспективи програми «Українська ініціатива»

      18 вересня 2012 р. в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України за підтримки Товариства з міжнародного співробітництва GIZвідбувся семінар для представників регіональних груп та вищих навчальних закладів «Актуальний стан та перспективи програми «Українська ініціатива». Підготовка до стажування в Німеччині».

Вітаємо успіхи і прагнення наших випускників МВА !

  Випускник програми «Європейський менеджмент – СеМВА», спільної з ESCP-EAPЄвропейської школи менеджменту (м. Берлін) Олексій Нестеренко після завершення навчання в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ значно покращив свою позицію в міжнародній компанії, в якій працював. Тепер його знання і досвід можуть слугувати й на користь України.
  Так, 5 місяців проходив Олексій стажування у Бундестазі, де вивчав діяльність політичних фондів та законотворчу діяльність парламенту. Взявши Німеччину за зразок, він хоче долучитися до суспільного життя і політичної діяльності в Україні щоб наблизити свою країну до європейських стандартів життя.За матеріалами Saarbrücker Zeitung