Зимова школа економіки-2015 в Університеті Марконі (Італія, Рим) відбулась!


Відгук від учасника
«Хочу висловити величезну подяку всім тим, хто посприяв моїй поїздці та участі в «Зимовій школі з економіки»  університету Марконі (Італія).
І адміністрації ІВК КНТЕУ, яка надала таку можливість та інформацію про захід, і Центру європейської освіти, який займався документальним оформленням поїздки і безпосередньо Ракші Наталії, як організатору навчання безпосередньо в римському університеті.
В цілому будь-яка поїздка відкриває щось нове і ця не є винятком - в чому я переконався черговий раз! Звичайно ж цьому посприяла сама Італія та її вічний, величний, такий різний і багатосторонній Рим. Результатом всього стала неймовірна кількість вражень, позитивних емоцій і величезне бажання повернутися туди ще і ще!
Також поїздка не обійшлася без нових знайомств з чудовими людьми, серед яких багато однолітків з різних країн, від яких можна почерпнути дуже багато корисної та цікавої інформації, що в свою чергу дозволяє абсолютно під іншим кутом побачити світ, обмінятися досвідом і найголовніше – це, звичайно ж, мовна практика!
І ще пару слів хочу сказати безпосередньо про лекції, які проходили в дуже інтенсивному режимі, були пізнавальними і цікавими, а сама інформація, яка надавалася, була найновішою і найсвіжішої, так як викладали її безпосередньо практики з Міністерства фінансів і економіки Італії і представляють Італію безпосередньо в Євро Комісії. Як я вже згадував, заняття проходили в дуже інтенсивному режимі, але ці обмеження в часі власне і змушували відкриватися друге дихання, так як після занять хотілося встигнути побачити Рим, відвідати ті неймовірні місця, де ще не встиг побувати.
   І на завершення хочу сказати, що обмін досвідом вважаю необхідною умовою для розвитку людини, особистості, професіонала в будь-якому напрямку та  раджу всім брати участь у подібних заходах.»
 
Шевченко Сергій,
Слухач Програми перепідготовки управлінс
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.