Випуск працівників першого року проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України

 
Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ на замовлення Апарату Верховної Ради України у період з 10 жовтня по 14 грудня 2017 року здійснив підвищення кваліфікації працівників першого року проходження державної служби у галузі знань «Публічне управління та адміністрування».
 
Зміст програми навчання спрямований на набуття та поглиблення правових, економічних, управлінських, соціально-гуманітарних, а також спеціальних фахових знань та умінь, включаючи вивчення вітчизняного та іноземного досвіду державного управління та державної служби. Враховані також пріоритетні напрями державної політики, вимог до професійної компетентності, посадових інструкцій державних службовців.
 
До реалізації програми залучались досвідчені вчені та викладачі Київського національного торговельно-економічного університету, Національної академії державного управління при Президентові України, Національної академії педагогічний наук України та інших вищих навчальних закладів, фахівці Світового банку, Програми USAID РАДА, Національного агентства України з питань державної служби.
 
Своїм досвідом щодо особливостей роботи в Апараті Верховної Ради України з працівниками поділилися керівники структурних підрозділів та інші працівники Апарату, які безпосередньо займаються розробкою та опрацюванням законопроектів.
 
Також учасники навчання відвідали Музей історії урядів України та КНТЕУ.
Урочисте засідання, яке відбулось 14 грудня 2017 р.  з нагоди вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації 35 державним службовцям відкрив Перший заступник Керівника Апарату ВРУ – керуючий справами Боднар П. О. Підводячи підсумки, Петро Олегович наголосив на необхідності подальшого підвищення працівниками рівня своєї професійної компетентності, особливо у час здійснення реформ, постійних викликів та змін.
 
Шклярук К.С., директор Інституту вищої кваліфікації, підводячи підсумки навчання відмітила, що за результатами анкетування переважна більшість слухачів залишилась цілком задоволена, зокрема: високий рівень організації навчального процесу, проведення занять у формі тренінгу, дискусій;поєднання теорії з практикою, тощо.
 
Учасники поділилися своїми позитивними враженнями від навчання та внесли пропозиції щодо змісту програми, яка, маємо сподівання, буде реалізовуватися і надалі. Від імені групи слухачів зі словами подяки за організацію та проведення навчання виступила Осядла М.В., головний консультант відділу зв’язків з органами правосуддя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.