В ІВК КНТЕУ відбувся випуск магістрів спеціальності «Менеджмент ЗЕД»

 
15 грудня 2016 рокув Інституті вищої кваліфікації відбулося урочисте вручення дипломів магістрам із зовнішньоекономічної діяльності, навчання яких тривало 2 роки і 3 місяці. 
 
Більшість за першою освітою є філологами-перекладачами з японської, китайської та англійської мов, є, також хіміки-технологи, юристи і економісти. Трохи більше двох років відділяло наших випускників від отримання освіти за іншою спеціальністю, і тепер ця подія об’єднала всіх за єдиною метою.
Директор Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерина Семенівна дуже тепло привітала усіх та побажала не втрачати бажання самовдосконалюватись, завжди знаходити натхнення та постійно робити кроки до своєї мрії. Катерина Семенівна подякувала випускникам за гарні результати навчання та висловила сподівання, що саме вони зможуть своєю працею та амбіційністю наблизити економіку нашої країни до впевненого зростання.
Випускники, у свою чергу, висловили подяку за гарну організацію навчання ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу, дирекції ІВК, викладачам, методистам та спеціалістам ІВК та університету.
Вітаємо наших випускників!
 
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.