В ІВК КНТЕУ відбувся 13-й випуск магістрів та 15-й спеціалістів

   26 червня 2014 рокув конференц-залі навчального корпусу «А» відбулося урочисте вручення 83 дипломів: магістрам та спеціалістам, які навчалися в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ.
До випускників із щирими привітаннями звернулась Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна та побажала ніколи не втрачати енергійності, не зупинятися перед труднощами і не припиняти навчатись, поповнюючи свій багаж новими знаннями; творчих успіхів, нових досягнень, які б стали віхами на професійному і життєвому шляху кожного.
Також пролунали теплі слова від директора Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерини Семенівни, завідувача кафедри економіки та фінансів підприємства Височин Ірини Володимирівни, завідувача кафедри бухгалтерського обліку Нападовської Любові Василівни, завідувача кафедри банківської справи Шульги Наталії Петрівни, а також доцента кафедри комерційного права Пальчука Петра Миколайовича.
Дипломи магістрів та спеціалістів КНТЕУ було вручено випускникам  спеціальностей:«Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Маркетинг» та «Правознавство». Серед них слід відмітити осіб, які отримали дипломи з відзнакою: Мінченка Вадима Вадимовича та Юхименко Ольгу Олексіївну.
Дипломи державного зразка спеціалістів з перепідготовки отримали, у тому числі, й 11 осіб, які навчалися за спеціальністю «Економіка підприємства» Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива». Наступним кроком реалізації цієї програми є проходження стажування на підприємствах Німеччини.
Високий рівень роботи колективу інституту та професорсько-викладацького складу відзначили як випускники, так і керівництво університету.
Щороку Інститут вищої кваліфікації випускає близько двохсот дипломованих фахівців: магістрів, спеціалістів та бакалаврів. Це свідчить про досить стабільний попит на отримання другої вищої освіти, перепідготовку або підвищення власної компетенції.
Рівень професіоналізму викладацького складу та рівень організації навчального процесу завжди залишається головним орієнтиром, коли встає питання вибору навчального закладу. Колектив інституту, у свою чергу, досить велику увагу приділяє відповідності вимогам сьогодення. Важливо й те, що Інститут вищої кваліфікації, як структурний підрозділ КНТЕУ, був і залишається одним із центрів підготовки еліти бізнесу та державного управління українського суспільства.
Запрошуємо приєднатися до тих, хто вже вирішив питання свого майбутнього, хто вже залишив свої прізвища на сторінках літопису Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ. Будемо Вам раді!
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.