Співпраця ІВК КНТЕУ та Мінекономрозвитку продовжується

    Сьогодні, 12 жовтня, в Інституті вищої кваліфікації стартувало навчання працівників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України за Професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом «Державне управління».
    У цьому році програма була суттєво оновлена та доповнена новими темами: «Система державного управління в незалежній Україні», «Стратегічні пріоритети розвитку України», «Питання конкурентоспроможності фондового ринку країни з метою його інтеграції у світові ринки капіталу з урахуванням досвіду країн з високим рівнем розвитку фондового ринку», «Моделювання діяльності працівників департаментів із застосуванням інтелектуальних технологій» (тренінг), Короткий аналіз та прогнозування впливу на розвиток економіки монетарної політики, податкової політики, розвитку фінансовий ринків» тощо.
    Висвітлювати теми програми запрошено як викладачів КНТЕУ, так і фахівців Мінекономрозвитку, Нацдержслужби, викладачів НАДУ при Президентові України, Університету менеджменту освіти НАПНУ.
    За оновленою програмою викладачами кафедр КНТЕУ розроблено та надано слухачам збірник роздаткових матеріалів.
     Протягом двох місяців державні службовці навчатимуться за Професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом «Державне управління» та за програмами короткострокових семінарів:  «Управлінська риторика.
     Система державного управління і державної служби проходить складний процес реформування. І інститут готовий брати в ньому участь і готувати державні кадри нового європейського зразка у співпраці зі своїми багаторічними партнерами, яким є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.