Презентація нових програм у Київському міському центрі зайнятості

     На початку березня 2015 року Інститут вищої кваліфікації на додаток до перемоги  у конкурсному відборі вищих навчальних закладів Київського міського центру зайнятості щодо підвищення кваліфікації безробітних громадян здобув перемогу у конкурсних торгах ще за трьома програмами:
Бухгалтерський облік
Аудит підприємницької діяльності за міжнародними стандартами
Правове та фінансове забезпечення діяльності суб’єктів підприємництва
 
     23 березня в Київському міському центрі зайнятості відбулася презентація програм, на якій були присутні представники Шевченківського, Подільського, Печерського та Голосіївського районних центрів зайнятості, безробітні громадяни.
     Модератор заходу - директор Інститут вищої кваліфікації Шклярук Катерина Семенівна розповіла про досвід роботи інституту на ринку освітніх послуг та його напрямами діяльності, а програми представляли безпосередньо викладачі кафедр – розробників програм: Самойленко А.А., Жуковська В.М., Корольова-Казанська О.В., Алданькова Г.В., Бакурова О.А. та Шерстюк О.Л.
     Детальнішу інформацію про навчальні програми можна дізнатися за тел. 531 47 88;  513 03 97  або надіславши запит на ел. адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.