Навчання студентів ІВК КНТЕУ в USGM (Італія, Рим)

Перші студенти програми подвійного дипломування «Міжнародне бізнес-адміністрування», що реалізується спільно з Університетом імені Гульєльмо Марконі (USGM), розпочали 2-й етап навчання за дистанційною формою у цьому університеті.
 
Програма «Міжнародне бізнес-адміністрування» спрямована на менеджерів, які планують зробити наступний важливий крок у кар’єрному зростанні, приділяючи особливу увагу розвитку глобальної кар'єри на стратегічному рівні прийняття рішень на основі теорії сучасного міжнародного бізнесу і практики управління.
Програма побудована таким чином, щоб відображати потреби сучасного міжнародного бізнесу, поєднуючи академічні знання та професійні навички. Починаючи з менеджменту, бізнесу та економічних принципів, студенти залучені до участі у спеціалізованих курсах, спрямованих на поглиблення знань про бізнес, а також компетенцій і навичок.
Навчання за програмою дасть можливість студентам отримати диплом магістра зі спеціалізації «Міжнародне бізнес-адміністрування» державного зразка КНТЕУ та диплом Master’s in Business Administration USGM, який визнаний в Європі та США (ACICS - ACCREDITING COUNCIL FOR INDEPENDENT COLLEGES AND SCHOOLS).

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.