Гроші люблять тишу

   Саме тиша і впевненість має панувати при роботі з державними фінансами, а досягається це завдяки високому професіоналізму фахівців Державної казначейської служби України. Для підвищення кваліфікації з’їхались до Інституту вищої кваліфікації тридцять начальників Управлінь (відділень) Державної казначейської служби України в районах, районах у містах, містах обласного (республіканського) значення.
 До їх уваги представлена оновлена професійна програма за напрямом «Державне управління», в якій, зважаючи на складну ситуацію і в державі і у кожного з нас, окрім питань галузевого спрямування, внесено теми: «Лідерство в управлінні конфліктами і складними ситуаціями. Основи стресостійкості», «Управління емоціями в діяльності державного службовця».
   У вівторок 7 жовтня відбулось виїзне заняття в ДКСУ, на якому слухачі зустрілись із керівництвом та мали відверту розмову щодо вирішення нагальних питань. Не лише про навчання потурбувався колектив ІВК – для слухачів організували автобусну екскурсію містом та екскурсію вихідного дня в Києво-Печерську Лавру.
   В своїх відгуках слухачі подякували за високу якість та професіоналізм лекторів – викладачів КНТЕУ та фахівців Державної казначейської служби України. Також відзначили теплоту та комфорт, що панують в гуртожитку та Навчально-виробничого об’єднання.
   10 жовтня після складання заліку, директор Інституту – Шклярук Катерина Семенівна та заступник начальника управління – начальник  відділу добору та розстановки персоналу Управління персоналом ДКСУ – Романчук Олександр Сергійович вручили свідоцтва державного зразка та сказали теплі слова у дорогу.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.