Договір про співробітництво з Лігою страхових організацій України

Київським  національним торговельно-економічним університетом,  за сприяння Інституту вищої кваліфікації, та Лігою страхових організацій України підписано договір про співробітництво. Метою договору є співпраця, обмін інформацією і досвідом у сфері діяльності ринків фінансових послуг.
Організація співпраці передбачає проведення спільних наукових досліджень, заходів (круглих столів, семінарів, конференцій, бізнес-форумів тощо), підвищення кваліфікації, стажування фахівців, спільну підготовку та друк інформаційних, науково-методичних матеріалів з питань діяльності ринків фінансових послуг та інші напрями.
Окрім того, планується, що сторони в межах своїх можливостей залучатимуть до спільної діяльності представників міжнародних організацій, органів державної влади, громадських організацій та наукових установ.
Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) — найвпливовіше об’єднання учасників ринку страхових послуг України, яке створене у 1992 році з метою захисту інтересів своїх членів та інших учасників ринку страхових послуг. Членами ЛСОУ є 50 страхових компаній.
Президент Ліги страхових організацій України – Філонюк Олександр Феодосійович.
За роки свого існування Ліга страхових організацій України досягла значних успіхів і користується авторитетом та повагою серед страхових компаній, органів державної влади та організацій-партнерів ЛСОУ.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.