День університету – 2015

     Традиційно наприкінці травня Київський національний торговельний університет відсвяткував День університету. Цьогоріч захід відбувся напередодні 50-річного ювілею університету та 15-річного ювілею Інституту вищої кваліфікації.

      День університету став справжньою подією, яка зібрала викладачів і співробітників університету, студентів і випускників, а також численних гостей.
     Випускники Інституту вищої кваліфікації, які відвідали святкування залишили теплі відгуки і щирі побажання колективу інституту, та відмітили, що навчання принесло задоволення, реальні результати та успіх.
     На запрошення ІВК відгукнувся представник одного з багаторічних партнерів інституту – Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Директор Департаменту розвитку торговельного співробітництва Осипенко Руслан Анатолійович, який у своєму виступі-привітанні до колективу й випускників висловив щире захоплення від відвідування університету та побажав успіху і нових звершень.
     Програма святкування була дуже насиченою і включала екскурсії, спілкування з викладачами, презентацію здобутків університету, КулінарШОУ, мистецькі і студентські заходи, спортивні змагання, у т.ч. футбольний турнір серед дівчат, у якому брала участь й представник ІВК Процька Ольга. На завершення відбулося урочисте засідання: виступ Ректора, випускників, привітання гостей, а також нагородження переможців змаганьіконкурсів.
     До зустрічі у наступному році!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.