Асоціація «Український національний комітет Міжнародної торгової палати» (ICC Ukraine) - освітній партнер програми «Міжнародне бізнес-адміністрування»

Між Київським національним торговельно-економічним університетом та Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної торгової Палати» (ICC Ukraine) укладено меморандум про співпрацю щодо розвитку співпраці з реалізації освітньої програми «Міжнародне бізнес-адміністрування».
«Міжнародне бізнес-адміністрування» - це міжнародна програма подвійного дипломування, спільна з Університетом імені Гульєльмо Марконі (Італія, Рим), що третій рік поспіль реалізується в Інституті вищої кваліфікації та спрямована на менеджерів, які планують зробити наступний важливий крок у кар’єрному зростанні, приділяючи особливу увагу розвитку глобальної кар'єри на стратегічному рівні прийняття рішень на основі теорії сучасного міжнародного бізнесу і практики управління.
Підписання відбулося за сприяння гаранта програми – завідувача кафедри світової економіки, д.е.н. Дугінець Ганни Володимирівни.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.