30 червня 2015 року в Інституті вищої кваліфікації відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам та спеціалістам

30 червня 2015 року відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам з менеджменту та обліку і аудиту, спеціалістам з правознавства та економіки підприємства (Програма перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»).

     Перший проректор КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна тадиректор Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерина Семенівна привітали та побажали не зупинятись перед труднощами, не втрачати енергійності та бажання навчатись протягом усього життя, майстерно володіти набутими знаннями та професійного зростання.
     Теплі слова пролунали й від доцентів випускових кафедр: менеджменту – Миколайчук Ірини Павлівни, комерційного права – Пальчука Петра Миколайовича, економіки та фінансів підприємства – Чаюн Ірини Олександрівни, які дуже тепло згадали години спілкування зі студентами.
     Випускники, у свою чергу, висловили щиру вдячність за надану їм можливість навчатись ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу, керівництву інституту, професорсько-викладацькому складута всім, хто організовував їх навчання.
     Сподіваємося, що роки проведені у Київському національному торговельно-економічному університеті назавжди залишаться приємними спогадами та враженнями, а студентське життя якомога найдовше подовжить відчуття молодості та впевненості у майбутньому.
 
Від щирого серця бажаємо нашим випускникам успіхів, подальшого кар’єрного зростання, особистого щастя та всього найкращого!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.